Чемпіон світу-2019 Жан Беленюк подякував усім за підтримку

Чемпіон світу-2019 Жан Беленюк подякував усім за підтримку

Відео
Укрінформ
Український борець греко-римського стилю, чемпіон Європи і світу 2019 року Жан Беленюк подякував уболівальниками за підтримку.

У відео, яке Жан Беленюк розмістив у Facebook, спортсмен згадав свої головні досягнення цього року і подякував усім уболівальникам, членам команди і тренерському штабу за підтримку та спільну роботу.

“Всім доброго вечора. Цей сезон ми закінчуємо золотим акордом: було “золото” Європейські ігор, “золото” чемпіонату Європи і ось золота точка на чемпіонаті світу, плюс олімпійська ліцензія. Я вас всіх вітаю і хочу подякувати за підтримку, за те, що ви так активно вболіваєте. Також хочу сказати велике спасибі тренерському складу нашої команди, за те, що вони завжди поруч і допомагають мені добувати ті медалі, які ви можете бачити на телебаченні”, - сказав Беленюк.

Як повідомлялося, 16 вересня Жан Беленюк приніс збірній України першу нагороду на чемпіонаті світу зі спортивної боротьби, який проходить у Нур-Султані (Казахстан) і триватиме до 22 вересня.

Читайте також: Українець Жан Беленюк став дворазовим чемпіоном світу з греко-римської боротьби

28-річний киянин завоював золоту медаль у ваговій категорії до 87 кг і став дворазовим чемпіоном світу з греко-римської боротьби.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-