В Ужгороді відбувся міжнародний юнацький турнір із гандболу “Кубок Карпат”

В Ужгороді відбувся міжнародний юнацький турнір із гандболу “Кубок Карпат”

Укрінформ
В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із гандболу ”Кубок Карпат”, присвячений пам'яті почесних працівників гандболу Закарпатської області.

Цьогоріч турнір був присвячений 30-річчю від дня створення СДЮСШОР з гандболу ”Карпати” та Дню фізичної культури і спорту. Про це повідомляє пресслужба НОК України.

У змаганнях, які протягом 3-х днів проходили в СК ”Юність”, взяли участь 9 команд серед дівчат 2005 року народження: зі СДЮСШОР з гандболу ”Карпати”, з міст Шостка і Херсон, Дніпропетровщини, а також міст Бельци (Молдова), Міхайловці (Словаччина) і Карей (Румунія).

Перемогу на турнірі святкувала команда з Ужгорода, друге місце посіла команда з міста Бельци (Молдова), а третє — збірна команда Дніпропетровщини.

Читайте також: У держбюджеті на 2020 рік передбачено понад 4 млрд грн на розвиток спорту

Серед юнаків в змаганнях взяли участь 5 команд 2004 року народження: з міст Красилів, Нововолинськ, Бельци (Молдова), Міхайловці та СДЮСШОР "Ужгород".

Лідером змагань серед юнаків стала команда з Нововолинська. Друге і третє місця посіли команди з Бельци (Молдова) і Красиліва (Україна).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-