Тайсон повідомив, що готовий до поєдинку проти “Манчестер Сіті”

Тайсон повідомив, що готовий до поєдинку проти “Манчестер Сіті”

Відео
Укрінформ
Бразильський форвард донецького футбольного клубу “Шахтар” Тайсон, який 14 вересня отримав струс мозку в матчі проти луганської “Зорі” (4:3), повідомив, що повернувся до тренувань із загальним складом.

У своєму відеозверненні в Instagram Тайсон запевнив вболівальників, що повністю оговтався від травми і готовий зіграти проти англійського “Манчестер Сіті” 18 вересня в рамках групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Я хочу заспокоїти всіх і подякувати за повідомлення, які я отримав за ці дні. Я втратив свідомість і мав припадок через сильний удар, який я отримав у суботньому матчі. Але я вже на 100% тренуюсь і сподіваюся зіграти в середу в Лізі чемпіонів", - сказав Тайсон.

Нагадаємо, 14 вересня футболісти донецького "Шахтаря" перемогли луганську "Зорю" (4:3) в 7-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. Бразильский півзахисник “Шахтаря” Тайсон був змушений залишити поле на ношах, отримавши пошкодження. При цьому півзахисник бився в конвульсіях після того, як в одному з ігрових епізодів він впав на газон, а Ісмаїлі, що пробігав поруч, випадково вдарив свого партнера по голові.

Читайте також: Участь Тайсона в грі з “Ман Сіті” залишається під питанням — лікар “Шахтаря”

Поєдинок “Шахтар” - “Манчестер Сіті” відбудеться в середу, 18 вересня, в Харкові на ОСК “Металіст” в рамках групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Фото: ua-football.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-