Ярмоленко є технічним гравцем, який має великий вплив - Пеллегріні

Ярмоленко є технічним гравцем, який має великий вплив - Пеллегріні

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу “Вест Гем” Мануель Пеллегріні оцінив значення для команди повернення українського півзахисника Андрія Ярмоленка після довготривалого відновлення.

Мануель Пеллегріні, зокрема, зазначив, що Андрій Ярмоленко — технічний гравець, а технічні гравці вирішують ігри.

“Із технічними гравцями ви можете багато працювати в тактичному плані, але нарешті ті, хто вирішують ігри, - це технічні гравці; нападники, які забивають гол, півзахисники, які створюють моменти для форвардів. Отже, повернення цих гравців 100% має значення.

Минулого сезону в нас було багато гравців на одній позиції, які не могли грати - Вілшер, Лансіні, Ярмоленко. Ярмоленко відрізняється від Лансіні. Можливо, Андрій на крок позаду Мануеля в плані ігрового тонусу, адже Лансіні зіграв в останніх 8-9 матчах, Ярмоленко ж повернувся кілька тижнів тому. Упевнений, що як і Лансіні, чим більше Ярмоленко зіграє матчів поспіль, тим швидше він поліпшить свої показники. Андрій - технічний гравець, він має великий вплив на половині поля суперника”, - цитує Пеллегріні XSPORT.

Читайте також: Гол Ярмоленка визнали кращим голом «Вест Гема» у серпні

Нагадаємо, в матчі 4-го туру англійської прем’єр-ліги (АПЛ) Андрій Ярмоленко забив свій перший м’яч за “Вест Гем” із 16 вересня 2018 року. В тому поєдинку український півзахисник допоміг своїй команді обіграти “Норвіч” з рахунком 2:0.

Фото: whufc.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-