Участь Тайсона в грі з “Ман Сіті” залишається під питанням — лікар “Шахтаря”

Участь Тайсона в грі з “Ман Сіті” залишається під питанням — лікар “Шахтаря”

Відео
Укрінформ
Лікар донецького футбольного клубу “Шахтар” Артур Глущенко прокоментував травму півзахисника Тайсона, отриману 14 вересня в матчі проти луганської “Зорі” (4:3).

Артур Глущенко повідомив, що у гравця струс мозгу, більш серйозних ушкоджень не виявлено, але його участь у грі з “Манчестер Сіті” залишається під питанням.

“У Тайсона стан після струсу головного мозку наразі стабільний. Його життю нічого не загрожує. Зробили додаткове обстеження, більш серйозних ушкоджень не виявлено. Але участь Тайсона в грі з “Манчестер Сіті” залишається під питанням”, - цитує лікаря Footballua.tv.

Читайте також: "Шахтар" здобув результативну вольову перемогу над "Зорею" у чемпіонаті УПЛ

Нагадаємо, 14 вересня футболісти донецького "Шахтаря" перемогли луганську "Зорю" (4:3) в 7-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. Бразильский півзахисник “Шахтаря” Тайсон був змушений залишити поле на ношах, отримавши пошкодження. При цьому півзахисник бився в конвульсіях після того, як в одному з ігрових епізодів він впав на газон, а Ісмаїлі, що пробігав поруч, випадково вдарив свого партнера по голові.

Відео з місця події:

Поєдинок “Шахтар” - “Манчестер Сіті” відбудеться в середу, 18 вересня, в Харкові на ОСК “Металіст” в рамках групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-