Бородянський: Спорт - це вид спілкування, яким можна пояснити дитині що таке чесна конкуренція

Бородянський: Спорт - це вид спілкування, яким можна пояснити дитині що таке чесна конкуренція

Укрінформ
Міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський закликав прийти і підтримати спортсменів, які беруть участь у Національних змаганнях "Ігри Нескорених", що проходять в Києві.

Про це повідомляє Міністерство культури, молоді та спорту на своїй сторінці у Facebook.

"Спорт для мене - це незламність і сила духу! Саме ці якості для мене особисто вже третій рік поспіль втілює наша збірна Invictus Games. І якраз сьогодні,14 вересня, у День фізичної культури і спорту, відбудуться Національні змагання «Ігри Нескорених». Приходьте, підтримка кожного з нас - це важливий і цінний знак гордості за наших неймовірних спортсменів», - зазначив Бородянський.

Він також підкреслив, що «спорт - це не про урочистості раз у рік, не грамоти і подяки у високих кабінетах, не пафосні промови, спорт - це спосіб мислення, стиль життя, це вид спілкування, коли ти можеш пояснити дитині що таке чесна та справедлива конкуренція».

За його словами, справжня культура фізичного виховання - це здорові діти, це юнаки і дівчата, які вчаться взаємодіяти один з одним, вчаться змагатися по-чесному і виростають в самодостатніх людей.

"А ще спорт - це люди, які роблять його живим", - додав міністр.

Читайте також: Президент відкрив "Ігри Нескорених"

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 14 вересня, на київському стадіоні "Піонер" Президент України Володимир Зеленський урочисто відкрив Національні змагання "Ігри Нескорених", які є фінальною частиною відбору збірної України на міжнародні "Invictus Games-2020" в Гаазі.

Участь у змаганнях беруть понад 200 учасників — українських ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, захворіли або були травмовані, виконуючи свої службові обов’язки в зоні бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-