Завтра стартує 28-й чемпіонат України з хокею серед чоловіків

Завтра стартує 28-й чемпіонат України з хокею серед чоловіків

Укрінформ
14 вересня матчем між донецьким “Донбасом” та херсонським “Дніпром” на льодовій арені “Альтаїр” (Дружківка, Донеччина) розпочнеться 28-й чемпіонат України з хокею серед чоловіків.

Всього у рамках 1-го етапу хокейного чемпіонату буде проведено 120 ігор. Кожна з команд-учасниць зіграє по 40 матчів: 20 домашніх та 20 на виїзді, повідомляє пресслужба Федерації хокею України.

Регулярний чемпіонат закінчиться 7 березня, а переможці визначаться після традиційного плей-офф, який відбудеться у три фази: 1/4 фіналу триватиме до двох перемог однієї з команд, а 1/2 та фінал – до чотирьох. Як і у попередньому сезоні, перша та друга команди за результатами регулярного чемпіонату потрапляють відразу до півфінальної серії, а команди, що посіли 3-6 та 4-5 місця у турнірній таблиці ще будуть відвойовувати своє місце у півфіналі.

Читайте також: На Відкритому юнацькому чемпіонаті в Дніпрі зіграють 6 хокейних команд

Загалом шість команд боротимуться за чемпіонство України в сезоні-2019/20: “Білий Барс” (Біла Церква),”Дніпро” (Херсон), “Донбас” (Донецьк), “Кременчук” (Кременчук), МХК “Динамо” (Харків) та “Крижані Вовки” (Київ).

Фото: uhl.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-