Легенди українського футболу проведуть товариський матч у Торонто

Легенди українського футболу проведуть товариський матч у Торонто

Укрінформ
15 вересня в Торонто футбольна збірна України серед ветеранів проведе товариський матч проти збірної українців Канади.

Поєдинок відбудеться в рамках турне легенд українського футболу, спрямованого на підтримку військових та об’єднання українців в усьому світі. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

Поєдинок Збірна України серед ветеранівЗбірна українців Канади відбудеться 15 вересня в Торонто на стадіоні Esther Shiner Stadium і розпочнеться о 18.00.

Головний тренер збірної України Анатолій Дем’яненко запросив на гру в Торонто наступних футболістів: Мирона Маркевича, Олега Собуцького, Сергія Нагорняка, Едуарда Цихмейструка, Юрія Максимова, Руслана Ротаня, Віталія Реву, В’ячеслава Свідерського, Олега Шелаєва, Віталія Самойлова, Богдана Шершуна, Миколу Іщенка, Віталія Мандзюка, Олексія Бєліка та Віктора Уляницького.

До складу суперників увійшли найкращі гравці чотирьох українських команд, які виступають у різних лігах Торонто.

Напередодні матчу українські футболісти візьмуть участь у BWT Toronto Ukrainian Festival, у рамках якого збираються тисячі українців з усієї Північної Америки. Збірна ветеранів як почесний гість запрошена на головну сцену, після виступу у спеціальній зоні відбудеться спілкування, автограф- та фотосесії з відвідувачами фестивалю.

Читайте також: Ветерани бойових дій України та Азербайджану провели товариський матч з ампфутболу

Зазначимо, що всесвітнє турне футбольної збірної України серед ветеранів триває вже четвертий рік. Раніше зірки українського футболу проводили матчі та зустрічалися з діаспорою в США та Канаді, Грузії та Франції, Іспанії та Угорщині, Бразилії та Аргентині.

Фото: АВФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-