В Одесі в неділю пройде 4-й напівмарафон Tavria V Odesa Half Marathon

В Одесі в неділю пройде 4-й напівмарафон Tavria V Odesa Half Marathon

Укрінформ
15 вересня в Одесі на 4th Tavria V Odesa Half Marathon очікується 3 500 бігунів з різних міст України та інших країн.

Захід традиційно відбудеться за підтримки Одеської міської ради, повідомляє пресслужба ФЛАУ.

“Вже четвертий рік поспіль на старти на березі Чорного моря виходять тисячі бігунів. Це не тільки одесити, але й гості з інших міст і навіть з-за кордону. До Одеси завітають атлети з понад 20 країн світу, у тому числі Фінляндії, Франції, Норвегії, Ірландії, Нідерландів, Німеччини, Португалії, Великої Британії та Сполучених Штатів”, - зазначив генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

Забіг розпочнеться біля пам’ятника дюку де Рішельє з видом на порт Одеси і Воронцовський маяк. Далі він пролягатиме історичною частиною міста, уздовж Траси здоров’я, паркової частини, через набережні “Ланжерон” та “Аркадія”.

Призовий фонд 2019 року виріс майже вдвічі й складе 124 000 грн. Серед чоловіків і жінок визначать по 5 призерів в абсолюті. Вони отримають винагороду від 8000 грн до 2 500 грн. Також будуть нагороджені призери у вікових категоріях.

Також під час Одеського напівмарафону відбудеться дитячий забіг на дистанціях: 1000 м, 500 м та 100 м.

Серед елітних спортсменів-учасників напівмарафону: Сергій Оксенюк, Олександр Матвійчук, Анатолій Бондаренко, Валентина Полтавська, Оксана Оксенюк, Валентина Кілярська.

Читайте також: Ліга учасників АТО: завершення сезону в дивізіонах «Захід» і «Центр»

Нагадаємо, що Одеський напівмарафон 4th Tavria V Odesa Half Marathon – один із шести етапів бігової ліги Run Ukraine Running League 2019, що включає у себе старти в 5 містах України: Києві, Дніпрі, Львові, Одесі та Запоріжжі. Ліга орієнтована на любителів бігу, серед яких по завершенню останнього етапу визначать переможців серед чоловіків та жінок. Головний приз Run Ukraine Running League 2019 – участь у престижному міжнародному марафоні.

Фото: odesahalfmarathon.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-