Сергій Бубка привітав учасників клубного ЧС з веслування на човнах

Сергій Бубка привітав учасників клубного ЧС з веслування на човнах "Дракон"

Укрінформ
В Києві стартує клубний чемпіонат світу з веслування на човнах “Дракон”, який зібрав понад 1000 спортсменів із 15 країн світу.

Напередодні початку змагань на Оболонській Набережній відбулася урочиста церемонія відкриття, в якій взяли участь президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, головний суддя змагань, представник Міжнародної федерації каное Бранко Лорвік, президент Федерації України з веслування на човнах “Дракон” Валерій Моргун, державний секретар Міністерства молоді та спорту України Олег Немчінов, директор департаменту фізичного виховання та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України Матвій Бідний. Про це повідомляє пресслужба НОК України.

У своєму виступі президент НОК привітав учасників та гостей спортивного свята.

“Україна – велика гостинна спортивна країна й подібні турніри, які на високому рівні зустрічають спортсменів зі всього світу – яскраве тому підтвердження. Переконаний, що учасники чемпіонату зможуть сповна відчути відкритість та гостинність української нації та нашої столиці. Спортивної вдачі та успіху нашим спортсменам, цікавого та захоплюючого свята усім глядачам та гостям турніру”, - сказав Бубка.

Читайте також: У Києві вперше відбудеться чемпіонат світу з веслування на човнах "Дракон"

Нагадаємо, клубний чемпіонат світу з веслування на човнах “Дракон” триватиме на київському Водному стадіоні, що на Оболонській Набережній, з 12 по 15 вересня. Понад 1000 учасників із Китаю, США, Канади, Угорщини, Німеччини, Чехії, Польщі, Молдови, Швеції та інших країн завітали до Києва, аби продемонструвати свою майстерність і поборотися за перемогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-