Зінченко став кращим гравцем в спарингу збірної України проти Нігерії - InStat

Зінченко став кращим гравцем в спарингу збірної України проти Нігерії - InStat

Укрінформ
У контрольному поєдинку збірної України з Нігерією півзахисник англійського футбольного клубу “Манчестер Сіті” Олександр Зінченко отримав найвищу оцінку ефективності гри.

Півзахисник збірної України з футболу Олександр Зінченко став найкориснішим гравцем матчу Україна - Нігерія за оцінками компанії InStat. Про це повідомляє zbirna.com.

Рейтинг ефективності його гри склав 343 бали. За 90 хвилин, проведених на полі, гравець “Манчестер Сіті” виконав 143 ТТД з браком у 12%.

В активі Зінченка 3 гострі передачі, 2 удари по воротах, 12 виграних єдиноборств, 9 відборів, 2 перехоплення і 6 підбирань.

До топ-3 кращих гравців української збірної також увійшли Микита Бурда (283) і Марлос (282).

Читайте також: Мораес прокоментував своє пошкодження в матчі збірної України проти Нігерії

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня контрольний матч Україна - Нігерія на 31-тисячному стадіоні "Дніпро-Арена" в Дніпрі завершився внічию з рахунком 2:2. До перерви м'ячі в ворота Андрія Луніна забили Айоделе Аделеє, який відзначився на 4-й хвилині, і Віктор Осімхен (34, з пенальті). У другому таймі паритет встановили Олександр Зінченко (78) та Роман Яремчук (80).

Заключні матчі в групі В кваліфікації Євро-2020 підопічні Андрія Шевченка проведуть 11 жовтня (проти Литви, Харків), 14 жовтня (проти Португалії, Київ) і 17 листопада (проти Сербії, Белград)

Фото: УАФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-