Мораес прокоментував своє пошкодження в матчі збірної України проти Нігерії

Мораес прокоментував своє пошкодження в матчі збірної України проти Нігерії

Укрінформ
Нападник донецького футбольного клубу “Шахтар” і збірної України Жуніор Мораес прокоментував своє пошкодження в товариському матчі з Нігерією (2:2).

Жуніор Мораес у своєму Instagram, зокрема, зазначив, що відчув сильний біль, але сподівається, що нічого серйозного немає.

“Особливе почуття бути частиною цієї команди. Вітаю всіх з боротьбою до кінця. Про мою травму - сильно боляче, але нічого серйозного. Завтра краще дізнаємося. Спасибі всім за підтримку”, - написав Мораес.

У свою чергу головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко у післяматчевому коментарі зазначив, що у Мораеса забій м’язу: “Нічого серйозного, він отримав забій м’язу, тому був замінений”.

Читайте також: Нігерійці більше грали за рахунок помилок українських футболістів - Лунін

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня контрольний матч Україна - Нігерія на 31-тисячному стадіоні "Дніпро-Арена" в Дніпрі завершився внічию з рахунком 2:2. До перерви м'ячі в ворота Андрія Луніна забили Айоделе Аделеє, який відзначився на 4-й хвилині, і Віктор Осімхен (34, з пенальті). У другому таймі паритет встановили Олександр Зінченко (78) та Роман Яремчук (80).

Заключні матчі в групі В кваліфікації Євро-2020 підопічні Андрія Шевченка проведуть 11 жовтня (проти Литви, Харків), 14 жовтня (проти Португалії, Київ) і 17 листопада (проти Сербії, Белград).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-