Рафаель Надаль лідирує в чемпіонській гонці ATP з великим відривом

Рафаель Надаль лідирує в чемпіонській гонці ATP з великим відривом

Укрінформ
33-річний іспанський тенісист Рафаель Надаль за підсумками Відкритого чемпіонату США забезпечив собі відрив у чемпіонській гонці ATP майже на 2000 очок від Новака Джоковича.

В основному рейтингу асоціації тенісистів-професіоналів (ATP) Рафаелю Надалю до кінця року вже не потрібно захищати очки, оскільки минулого сезону він достроково закінчив сезон після US Open. Про це повідомляє БТУ.

У свою чергу першій “ракетці” світу Новаку Джоковичу доведеться захистити очки за титул на “Мастерсі” в Шанхаї, фінал в Парижі та на Підсумковому турнірі.

Наразі путівки до Лондона собі гарантували 4 тенісисти: Новак Джокович, Рафаель Надаль, Роджер Федерер і Данило Медведєв.

Як повідомляв Укрінформ, перемогою другої "ракетки" світу іспанця Рафаеля Надаля завершився в Нью-Йорку 139-й Відкритий чемпіонат США з тенісу - US Open (загальний призовий фонд - $50,4 млн).

Читайте також: Надаль став чотириразовим переможцем US Open

Вирішальний поєдинок у чоловічому одиночному розряді заключного, четвертого в сезоні турніру серії Grand Slam Надаль виграв у росіянина Данила Медведєва з рахунком 7:5, 6:3, 5:7, 4:6, 6:4. Фінал тривав майже 5 годин.

Фото: ATP Tour

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-