Яремчук не помітив, чи була задіяна рука під час його голу нігерійцям

Яремчук не помітив, чи була задіяна рука під час його голу нігерійцям

Укрінформ
Нападник збірної України з футболу Роман Яремчук прокоментував гру з Нігерією (2:2), яка відбулася 10 вересня в Дніпрі в рамках товариської зустрічі.

Роман Яремчук, зокрема, зазначив, що не відчував переваги у фізичних даних африканських футболістів, а також прокоментував епізод зі своїм голом.

“Нігерія - дуже сильна команда, дуже багато сильних індивідуально футболістів. З нашого боку було багато ротації в складі, важко було знайти нашу гру, але по ходу гри ми вирівняли, взяли ініціативу в свої руки, вирвали нічию, на позитивній ноті завершили збір. ...У нас і у них було багато моментів, всі щасливі, що вирвали нічию

Африканські збірні славляться фізичними даними? Українці теж сильні люди, у нас теж сильна нація. Звичайно, у нігерійців є антропометричні плюси, але ми не відчували переваги з їхнього боку.

Чи зіграв рукою під час голу? Важко сказати, все сталося швидко, буду дивитися повтор. Важко сказати, чи була рука. Дуже б хотілося, щоб її не було”, - цитує Яремчука Tribuna.com.

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня контрольний матч Україна - Нігерія на 31-тисячному стадіоні "Дніпро-Арена" в Дніпрі завершився внічию з рахунком 2:2. До перерви м'ячі в ворота Андрія Луніна забили Айоделе Аделеє, який відзначився на 4-й хвилині, і Віктор Осімхен (34, з пенальті). У другому таймі паритет встановили Олександр Зінченко (78) та Роман Яремчук (80). Яремчук забив м'яч після відскоку від воротаря і складалося враження, що рукою. Але суддя після консультацій з асистентами гол зарахував.

Читайте також: Наставник збірної Нігерії: Не хотів би зустрітися з українцями на офіційному турнірі

Заключні матчі в групі В кваліфікації Євро-2020 підопічні Андрія Шевченка проведуть 11 жовтня (проти Литви, Харків), 14 жовтня (проти Португалії, Київ) і 17 листопада (проти Сербії, Белград).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-