Малиновський є найкориснішим футболістом збірної України у відборі Євро-2020

Малиновський є найкориснішим футболістом збірної України у відборі Євро-2020

Укрінформ
Півзахисник “Аталанти” і збірної України з футболу Руслан Малиновський наразі є найкориснішим футболістом збірної України у відборі Євро-2020.

У нинішньому відбірковому турнірі збірна України провела 5 матчів, за підсумками яких видання Zbirna.com склало рейтинг найкорисніших футболістів команди на підставі даних компанії InStat.

Трійка найкорисніших футболістів збірної України у 5 матчах відбору Євро-2020 виглядає наступним чином - Руслан Малиновський (331 бал, 5 матчів), Андрій П’ятов (315 балів, 5 матчів), Євген Коноплянка (310 балів, 4 матчі).

Найкориснішим гравцем збірної України з футболу наразі є півзахисник Руслан Малиновський - кращий гравець за системою гол + пас (4 очки). Другий в цьому списку - голкіпер Андрій П'ятов, який в 5 поєдинках пропустив лише 1 м'яч, відбивши 20 ударів з 21-го (95%). Замикає трійку лідерів ще один хавбек - Євген Коноплянка.

У цілому головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко задіяв у 5 матчах нинішнього циклу 20 виконавців.

Читайте також: Малиновський: Під час матчу в Вільнюсі здавалося, що ми граємо в Україні

Нагадаємо, що півзахисник “Аталанти” і збірної України з футболу Руслан Малиновський став кращим гравцем матчу відбору Євро-2020 Литва - Україна (0:3) за версією порталу InStat.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-