Швидкий гол Литві зняв напругу – Степаненко

Швидкий гол Литві зняв напругу – Степаненко

Укрінформ
Півзахисник збірної вважає, що головною проблемою в цьому матчі стало синтетичне поле у Вільнюсі.

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко прокоментував перемогу над Литвою (3:0) у відборі на Євро-2020. Про це повідомляє Sport Arena.

«Я на таких полях, як у Вільнюсі, грав на початку своєї кар'єри. До них звикнути непросто. Проте, вважаю, що ми контролювали гру і заслужено перемогли.

Швидкий гол допоміг Україні? Він допоміг зняти напругу. Коли потрібно обов'язково вигравати, це тисне психологічно. Такий швидкий гол допомагає зняти напругу.

Дебютний гол Марлоса за збірну? Ми привітали його. Сергій Болбат теж дебютував. Ми їх всіх ще привітаємо. Вони молодці.

Читайте також: Результатом і грою задоволений – Шевченко

Про що говорив Шевченко в перерві? Вніс корективи, вказав на деякі помилки. Коли йшла верхова боротьба, потрібно було враховувати рух м’яча  на такому газоні.

Після якого матчу можна подивитися в таблицю і прикинути наші шанси на вихід з групи? У нас ще три гри попереду. Думаю, дійсно після матчів з Литвою можна думати про наші шанси. Йдемо від гри до гри. Дай бог, щоб вийшло вийти заздалегідь з групи», - розповів Степаненко.

Тарас Степаненко у відборі на Євро-2020 відіграв чотири поєдинки – результативних дій в його активі немає.

Україна очолює відбіркову групу Євро-2020 – в її активі 13 очок після 5 турів. Наступний матч відбору команда Андрія Шевченка проведе 11 жовтня вдома проти Литви, але перед цим 10 вересня в Дніпрі зіграє контрольний матч проти Нігерії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-