Україна за 3-4 роки може стати господаркою юніорського чемпіонату світу з футболу

Україна за 3-4 роки може стати господаркою юніорського чемпіонату світу з футболу

Укрінформ
Україну з робочим візитом відвідав президент УЄФА Олександр Чеферін.

Словенець обговорив ряд важливих питань з президентом УАФ Андрієм Павелком. Однією з найгарячіших тем стало можливе проведення міжнародних турнірів в Україні, зокрема, юніорського чемпіонату світу. Про це повідомляє Footballua.tv.

“Приймається рішення в залежності від багатьох факторів. Ми повинні розуміти, що 2018 року тільки пройшов фінал Ліги чемпіонів. Швидше за все, необхідна деяка пауза, щоб таке свято футболу повернувся до нас за 3-4 роки. Ми це розуміємо і оцінюємо свої шанси. Ми зробимо все можливе, щоб наша країна отримала можливість такого свята в подальшому.

Після перемоги команди Олександра Петракова на чемпіонаті світу U-20, ми проситимемо підтримки всіх членів УЄФА, які входять до ради ФІФА, щоб підтримали нашу заявку. Хочемо, щоб організація розглянула можливість проведення світової першості серед юніорів в Україні”, - сказав Павелко.

Читайте також: Президент УЄФА високо оцінив розвиток футбольної інфраструктури в Україні

Олександр Чеферін у свою чергу зазначив, що коли є гарна інфраструктура, завжди є хороші шанси на проведення великих змагань.

“Ми не можемо просити ФІФА про місце проведення турнірів, але ми можемо вплинути голосами. Це було б логічно, так як в Україні є яскрава молодь. Вважаю, що стадіони, які ви побудували, повинні приймати такі події”, - сказав Чеферін.

Нагадаємо, раніше Харків подав заявку на проведення Суперкубка УЄФА 2021 року.

Фото: Footboom

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-