Шевченко впевнений, що Ярмоленко готовий відіграти на полі всі 90 хвилин матчу

Шевченко впевнений, що Ярмоленко готовий відіграти на полі всі 90 хвилин матчу

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко оцінив готовність Андрія Ярмоленка до поєдинку національної команди зі збірною Литви.

Андрій Шевченко у коментарі Tribuna.com, зокрема, зазначив, що не бачить жодних проблем із Андрієм Ярмоленком і впевнений, що той зможе відіграти всі 90 хвилин матчу.

“Чи готовий Ярмоленко грати всі 90 хвилин? Думаю, що готовий. Я бачу, що у нього немає жодних проблем. Він відмінно тренується, знаходиться в хорошому настрої й хорошій фізичній формі.

Ярмоленко чи Циганков? Визначуся зі складом вже перед грою. Але мені буде дуже важко. Всі хлопці приїжджають до збірної з величезним бажанням, тренуються з самовіддачею і цим ставлять мене в скрутне становище. І мені б хотілося, щоб завжди так було”, - сказав Шевченко.

Читайте також: Ярмоленко: Якщо вийду на матч проти Литви, залишу на полі всі сили

Як повідомлялося, футболісти збірної України завершують тренувальний збір у Києві і ввечері 5 вересня вирушають до Литви на матч відбору Євро-2020. Поєдинок Литва — Україна відбудеться 7 вересня і розпочнеться о 19.00.

Нагадаємо, в жовтні 2018 року Андрій Ярмоленко отримав травму ахілла і мав тривале лікування та відновлення. Вперше за 10 місяців відсутності в чемпіонаті АПЛ український футболіст зіграв у матчі 2 туру.

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-