У Хмельницькому відбулися велоперегони братів Стародубів

У Хмельницькому відбулися велоперегони братів Стародубів

Укрінформ
У Хмельницькому за підтримки обласного відділення Національного олімпійського комітету України відбулися змагання з велоспорту на шосе “Тур братів Стародубів”.

На 23-й за ліком щорічний спортивний захід, в рамках якого цьогоріч відбувся також етап Кубка України з велосипедного спорту серед ветеранів, прибули досвідчені атлети віком від 30 до 75 років із 12 областей країни. Про це повідомляє пресслужба НОК України.

До програми змагань увійшли: гіт на 1,2 км, гонка-критеріум центральними вулицями обласного центру, індивідуальна з роздільного старту (15 км) та групова гонки на визначені дистанції (45 км і 60 км) залежно від віку учасників на об'їзній дорозі міста.

Переможців та призерів змагань уславлені брати Стародуби нагородили грамотами, медалями та цінними подарунками, які забезпечили організатори та спонсори.

Читайте також: Українець Пономар – чемпіон Європи з велоспорту

Нагадаємо, брати Стародуби - Анатолій, Віталій, Микола і Валерій 2008 року були занесені до “Книги рекордів України” за виконання норматива і присвоєння кожному із 4-х членів однієї родини (у період 1960 - 1976 років) звання майстра спорту в одному виді (велосипедні гонки на шосе).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-