Андрій Шевченко: Сподіваюся, трансфер Коноплянки в Україну відбудеться

Андрій Шевченко: Сподіваюся, трансфер Коноплянки в Україну відбудеться

Укрінформ
7 вересня команди збірна України з футболу проведе у Вільнюсі відбірковий матч Євро-2020 з командою Литви.

Сьогодні наставник нашої національної команди Андрій Шевченко у конференц-залі київського НСК "Олімпійський" поговорив з представниками мас-медіа з приводу підготовки до майбутнього поєдинку, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні діти пішли в школу, я вітаю їх та їхніх батьків зі святом. Деякі футболісти також відправили дітей на лінійку. У всіх гарний настрій, деякі гравці провели матчі у суботу та неділю. Сьогодні легкий відновлювальний день... Сподіваюся трансфер Коноплянки в Україну відбудеться. Євгена, скоріше за все, не буде на сьогоднішньому тренуванні, він вирішуватиме особисті питання. Сподіваюся все пройде для нього добре", - сказав Шевченко.

Він також прокоментував жеребкування для "Шахтаря" у Лізі чемпіонів, а також відповів на запитання про те, чи не обтяжує команду несподівана "ноша лідера" у відбірковій групі Євро-2020.

"Жеребкування Ліги чемпіонів була вельми цікавим. У нас нас буде можливість подивитися, як наші футболісти прогресують. Також будемо стежити за нашими в "Манчестер Сіті" й "Аталанті ". До речі, "Аталанта" свої матчі проводитиме на "Сан-Сіро" , планую побачити ці поєдинки... З приводу "ноші лідера" скажу, що перед початком відбіркового циклу була поставлена ​​задача потрапити до фінальної стадії. Моє завдання підготувати команду, щоб вона показувала не лише результат, але й якісний футбол", - заявив головний тренер українських футболістів.

Після закінчення прес-конференції Шевченко поспішив на відкрите тренування національної збірної на поле головної спортивної арени країни.

Турнірне становище у відбірковій групі В Євро-2020: Україна - 10 очок (після 4-х матчів), Люксембург - 4 (4), Сербія - 4 (3), Португалія - ​​2 (2), Литва - 1 (3).

Читайте також: У Києві розпочався збір національної футбольної команди

Зазначимо, що під час прес-конференції було оголошено про те, що титульним парнтнером футбольної збірної України стала компанія "Епіцентр". Меморандум про співпрацю підписали засновниця "Епіцентру" Галина Герега та президент Української асоціації футболу Андрій Павелко. Крім того, відбулася презентація нового варіанту форми національної збірної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-