Parimatch став спонсором ФК «Металіст 1925»

Parimatch став спонсором ФК «Металіст 1925»

Фото
Укрінформ
Харківський «Металіст 1925» - перший клуб ПФЛ, який підписав спонсорський контракт з Parimatch.

Компанія Parimatch уклала спонсорський контракт з одним з лідерів Професійної футбольної ліги - клубом «Металіст 1925». Це перша угода, підписана Parimatch з представником ПФЛ.

Parimatch - меценат спорту №1 в Україні. Компанія готова підтримувати яскравих і цікавих лідерів у всіх видах спорту. Спонсорським контрактом з ФК «Металіст 1925» компанія дає сигнал усім представникам українського футболу - якщо клуби готові переходити на наступний рівень, Parimatch підтримає їх на цьому шляху!

Читайте також: TM Parimatch - партнер ФК «Ворскла»

«Металіст 1925» - об'єктивно найпопулярніший клуб Професійної футбольної ліги (Перша ліга). Домашні матчі клубу в останніх двох сезонах - найбільш відвідувані в ПФЛ. У минулому році серед усіх ліг в Україні найбільше вболівальників на трибунах збирали «Шахтар», «Металіст 1925» і «Динамо». Тому з точки зору Parimatch, співпрацю з харків'янами можна поставити в один ряд з клубами Української Прем'єр-ліги (УПЛ) зі спонсорського пулу компанії - «Шахтарем», «Ворсклою» і «Олімпіком».

«Харківський клуб по інфраструктурі і роботі з уболівальниками перевершує багато клубів УПЛ. Також «Металіст 1925» - представник міста-мільйонника, одного з найбільших в Україні. Історично харків'яни дуже люблять свій клуб і чекають повернення великих матчів за участю народної команди. Компанія Parimatch, зі свого боку, розвиваючи футбол в Харкові, зробить максимум, щоб наблизити цей момент», - прокоментував підписання контракту Вадим Місюра, представник бренду Parimatch.

Читайте також: ТМ Parimatch – новий титульний партнер ФК «Шахтар»

«Ми розглядаємо партнерство з Parimatch як визнання заслуг нашого клубу. Нами проведена велика робота з моменту заснування клубу, і ми дійсно заряджені перемагати! З такими спонсорами це робити значно легше. Контракт підписаний днями і вже з 31 серпня можна побачити лого Parimatch на нашій формі, на стадіоні під час матчів і трансляції », - зазначив генеральний директор «Металіст 1925» Володимир Лінке.

Нагадаємо, сьогодні «Металіст 1925» - це головна футбольна команда Харкова. Клуб був створений влітку 2016 року і за два сезони команда піднялася з любительського чемпіонату України в Першу лігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-