Світоліна: У поєдинку з Кіз я показала якісний теніс від початку і до кінця гри

Світоліна: У поєдинку з Кіз я показала якісний теніс від початку і до кінця гри

Відео
Укрінформ
Перша “ракетка” України Еліна Світоліна поділилася враженнями від виходу до 1/4 US Open-2019 після перемоги над Медісон Кіз.

Еліна Світоліна, зокрема, зазначила, що у поєдинку з Кіз їй вдалося показати якісний теніс від початку і до кінця матчу.

"У матчі з Медісон Кіз я показала якісний теніс від початку і до кінця гри, це був гарний виступ. Зараз я добре себе почуваю фізично, а це завжди допомагає моїй грі. На подачі мені вдалося зіграти варіативно, всі важливі очки склалися на мою користь, це додало мені впевненості грати більш агресивно на подачі. Кіз у свою чергу, можливо, не сильно відчувала м'яч на прийомі. Коли ми грали з нею тут два роки тому, для мене це був дуже важкий матч і болюча поразка. В таких матчах ти вчишся, як удосконалювати игру і справлятися з тиском”, - цитує Світоліну БТУ.

Як повідомлялося, перша "ракетка" України Еліна Світоліна пробилася до 1/4 фіналу заключного в сезоні турніру серії Grand Slam - Відкритого чемпіонату США з тенісу (US Open) із загальним призовим фондом 50 млн 400 тис. доларів.

Читайте також: Світоліна обіграла американку Кіз і вперше вийшла до чвертьфіналу US Open

У четвертому колі змагань посіяна під 5-м номером українска тенісистка за 1 годину 16 хвилин з рахунком 7:5, 6:4 обіграла американку Медісон Кіз (10).

Відео кращих моментів матчу:

Таким чином, Еліна Світоліна стала першою представницею України, якій вдалося пройти до 1/4 фіналу всіх турнірів серії Grand Slam. За вихід до півфіналу US Open-2019 українка зустрінеться з 16-м номером "посіву" британкою Джоанною Контою.

Фото: Jimmie48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-