Букмекери дали прогноз на боксерський бій Ломаченко - Кемпбелл

Букмекери дали прогноз на боксерський бій Ломаченко - Кемпбелл

Укрінформ
У суботу, 31 серпня, у Лондоні на O2 Arena, що вміщує 20 тисяч глядачів, пройде бій за звання чемпіона світу за версіями WBA, WBO та WBC в легкій вазі між українцем Василем Ломаченком та британцем Люком Кемпбеллом.

У цьому протистоянні букмекери вважають беззаперечним фаворитом українського боксера, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу Ломаченка з коефіцієнтом 1,06, на нічию - 26,0, на перемогу Кемпбелла - 9,00. Дострокова перемога Ломаченко оцінюється в 1,36, перемога Ломаченка за очками - в 3,50, дострокова перемога Кемпбелла - в 13,00, перемога Кемпбелла за очками - в 21,00.

Напередодні бою український боксер зазначив, що британця не можна недооцінювати: "Кемпбелл - високий лівша, з хорошим боксерським інтелектом. Знаю, що не можна недооцінювати бійців з такими навичками. Він завоював золоту медаль на Олімпіаді і досяг великого успіху як профі. Він - небезпечний супротивник. Якщо візьму третій титул, стану на крок ближчим до мрії про завоювання всіх поясів. Хочу об'єднати всі титули, це моя мета у боксі", - заявив Василь Ломаченко, який має на профі-рингу 13 перемог (10 - нокаутом) і 1 поразку. У британця - 20 перемог (16 - нокаутом), 2 поразки.

Читайте також: Ломаченко – Кемпбелл: підкорення Британії

Як інформувало агентство, поєдинок Ломаченко - Кемпбелл розсудить арбітр із Шотландії Віктор Лафлін. У разі потреби переможця визначить суддівська бригада у складі Омара Мінтуна-старшого (Мексика), Бенуа Росселя (Канада) і Жана-Робера Лайна (Монако/Франція).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-