Футболісти “Манчестер Сіті” раді можливості зіграти з “Шахтарем” в Україні - Зінченко

Футболісти “Манчестер Сіті” раді можливості зіграти з “Шахтарем” в Україні - Зінченко

Укрінформ
Український захисник англійського футбольного клубу “Манчестер Сіті” Олександр Зінченко прокоментував результат жеребкування Ліги чемпіонів, за яким його команда потрапила до однієї групи з донецьким “Шахтарем”.

Олександр Зінченко, зокрема, зазначив, що і він, і вся його команда з радістю віднеслися до можливості зіграти з "Шахтарем" в Україні.

“Моя реакція була: “Вау, як таке можливо? Три роки поспіль!”. І знову “Шахтар”. Насправді я радий, тому що нам знову доведеться зіграти проти моєї рідної команди і ми знову відвідаємо Україну. Хлопці всі були задоволені й щасливі, звичайно. Я отримав стільки схвальних відгуків, що боюся навіть про це говорити.

Я не можу сказати, що нам пощастило, тому що потрібно поважати будь-якого суперника. Недооцінка в такому турнірі як Ліга чемпіонів карається.

“Аталанта” Малиновського? Ця команда посіла третє місце в Серії А, що вже заслуговує на велику повагу, і ця команда вперше зіграє в Лізі чемпіонів, так що я вважаю, що нам потрібно виходити і показувати свою гру”, - цитує Зінченка Footballua.tv.

Читайте також: Каштру оцінив результат жеребкування Ліги чемпіонів як чудову нагоду відзначитися

Як повідомлялося, на груповому етапі Ліги чемпіонів у групі С зіграють донецький “Шахтар”, англійський "Манчестер Сіті", загребське "Динамо" та італійська "Аталанта".

Поєдинки першого туру відбудуться 17-18 вересня, другого - 1-2 жовтня, третього - 22-23 жовтня, четвертого - 5-6 листопада, п'ятого - 26-27 листопада, шостого - 10-11 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-