Білодід зустрілася зі своєю кумиркою - легендарною дзюдоїсткою Рьоко Тані

Білодід зустрілася зі своєю кумиркою - легендарною дзюдоїсткою Рьоко Тані

Фото
Укрінформ
Наймолодша в історії дворазова чемпіонка світу Дар'я Білодід зустрілася з легендарною японською дзюдоїсткою 7-разовою чемпіонкою світу Рьоко Тані (Тамура).

Дар'я Білодід у підпису до спільного фото в своєму Instagram зазначила, що Рьоко Тані з самого дитинства була для неї натхненням.

“Я не вірю своїм очам. Я з дитинства хотіла бути схожою на Тані Тамура. Вона семиразова чемпіонка світу та п'ятикратний призер Олімпійських ігор. Я пам'ятаю, як в дитинстві дивилася відео її сутичок і тренувань і плакала, бо для мене вона велика легенда і я хотіла бути схожою на неї. Всі мої мрії в дзюдо здійснилися завдяки їй. Вона - моє натхнення.

Через стільки років я приїхала на чемпіонат світу в Токіо і зустрілася зі своєю кумиркою. Спасибі вам, Тані Тамура, за фото, за сказані вами слова і за вашу блискучу кар'єру”, - цитує Білодід XSPORT.

Читайте також: Українка Дар'я Білодід стала дворазовою чемпіонкою світу з дзюдо

Нагадаємо, 18-річна українська спортсменка Дар’я Білодід стала наймолодшою дворазовою чемпіонкою світу з дзюдо в історії. У фіналі чемпіонату світу-2019 у Токіо вона здолала японку Фуну Тонакі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-