Українські веслувальники вибороли додаткові олімпійські ліцензії

Українські веслувальники вибороли додаткові олімпійські ліцензії

Укрінформ
Сьогодні на світовому чемпіонаті в Угорщині наша четвірка на каное фінішувала четвертою.

В угорському Сегеді завершується чемпіонат світу з веслування на байдарках і каное. В сьогоднішніх фіналах Україна виборола додаткові олімпійських ліцензій, але знову залишилась без медалей. Про це повідомляє Укрінформ.

Найближче до медалей була наша четвірка на каное на 500 м (Юрій Вандюк, Андрій Рибачок, Олег Боровик, Едуард Шеметило), яка посіла 4-е місце.

Людмила Лузан і Анастасія Четверікова на каное-двійці сьогодні виступали у двох фіналах. На дистанції 500 м вони фінішували 7-ми, а на 200-метровці – 6-ми. Вдалий виступ пари Лузан – Четверікова дозволили Україні отримати додаткову квоту на Олімпіаду-2020 в Токіо.

Читайте також: Українські веслувальники вибороли три олімпійські ліцензії

Українська байдарка-двійка Олександр Сенкевич – Дмитро Костишен у суперспринті (200 м) посіла 7-е місце.  Жіноча байдарка-четвірка на 500 м (Марія Кічасов-Скорик, Марія Повх, Анастасія Тодорова, Інна Грищун) завершила фінальний заїзд 8-ю.

Нагадаємо, 23 серпня Анастасія Четверікова принесла України поки що єдину медаль на чемпіонаті світу в Сегеді. У фіналі на каное-одиночці (500 м) вона фінішувала третьою і виборола «бронзу». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-