"Динамо" не змогло у Києві обіграти "Олімпік" у чемпіонаті України

Фото, відео
Укрінформ
Унічию (1:1) завершився у суботу, 24 серпня, футбольний матч 5-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги між київським "Динамо" та донецьким "Олімпіком".

М'ячі на столичному НСК "Олімпійський" забили Віктор Циганков (62-а хвилина) - у киян; Сергій Політило (52) - у донеччан, повідомляє Укрінформ.

На 68-й хвилині у складі гостей вилучений з поля Дмитро Грушко, а на 85-й - динамівець Беньямін Вербич.

Матч УПЛ між ФК "Динамо" та ФК "Олімпік" у столиці / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Сьогодні відбулися ще два поєдинки. Полтавська "Ворскла " з рахунком 3:0 перемогла ковалівський "Колос". Дубль на "Оболонь-Арені" в Києві зробив хавбек полтавчан Ігор Пердута, який розписався у воротах дебютантів вищого дивізіону на 4-й та 54-й хвилинах. Третій мʼяч на 73-й хвилині забив форвард Юрій Коломоєць.

Чернігівська "Десна" також 3:0 обіграла "Олександрію". М'ячі на арені "Ніка" в Олександрії забили Денис Фаворов (50-та хвиина, з пенальті), Орес Кузик (69) та Олександр Філіппов (90+1). 

Вилучення: Денис Мирошниченко ("Олександрія", 48-ма хвилина). 

У неділю, 25 серпня, львівські "Карпати" зіграють з луганською "Зорею" (початок о 17.00, транслює телеканал Уніан), а донецький "Шахтар" в Харкові прийматиме ФК "Маріуполь" (19.30, "Футбол 1").

Завершиться 5-й тур у понеділок, 26 серпня, матчем ФК "Дніпро-1" - ФК "Львів" (19.30, Уніан).

Турнірне становище: "Шахтар" - 12 очок (після 4-х ігор), "Десна" - 10 (5), "Зоря" - 7 (4),  "Ворскла" - 7 (5), "Динамо" - 7 (4), "Колос" - 7 (5),  "Олександрія" - 6 (5), "Дніпро-1" - 5 (4), "Маріуполь" - 4 (3), "Карпати" - 4 (4), "Львів" - 3 (4), "Олімпік" - 1 (5).

Читайте також: Футболісти національної збірної привітали Україну з Днем Незалежності

Як інформувало агентство, поєдинок 4-го туру "Маріуполь" - "Динамо" перенесено на 25 вересня через участь клубів у єврокубках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-