Усик відмовився від бою проти росіянина Федосова

Усик відмовився від бою проти росіянина Федосова

Укрінформ
Український боксер пояснив, що йому не потрібен бій з політичним ажіотажем.

Український боксер Олександр Усик відмовився від бою проти росіянина Андрія Федосова, тому що цей поєдинок обов'язково б перевели в політичну площину. Про це Усик розповів на своїй сторінці в Instagram.

«Була інформація, що моїм суперником стане Андрій Федосов. Ні. Федосов не буде моїм суперником. Чому? Тому що ми розмовляли ще перед цим, коли опонентом міг стати Олександр Повєткін.

Я не хочу боксувати з цими хлопцями, тому що це обов'язково переведуть в політичну площину і один одного будуть обзивати і все таке. Мене це не влаштовує і мені це не потрібно. Я не хочу цього бруду, нормально ставлюся до хлопців і до їхніх родин», - пояснив Усик.

Читайте також: На бій з Усиком 12 жовтня претендує не лише Федосов - Красюк

Нагадаємо, що на цьому тижні з'явилася інформація про те, що Андрій Федосов дав свою згоду на бій проти Олександра Усика. Промоутер українця Олександр Красюк спростував її, заявивши, що Федосов є лише одним з багатьох кандидатів на проведення бою проти Усика 12 жовтня.

Для Усика майбутній бій стане дебютним у суперважкій вазі. Спочатку повідомлялося, що українець мав зустрітися з Карлосом Такама, але про зустріч з 38-річним камерунцем не домовились.

У своєму останньому поєдинку Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив всі чемпіонські титули в першій важкій вазі. Невдовзі Усик позбувся усіх титулів через перехід в суперважку вагову категорію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-