Збірна України з футболу розпочне збір із відкритого тренування на “Олімпійському”

Збірна України з футболу розпочне збір із відкритого тренування на “Олімпійському”

Укрінформ
Національна збірна України з футболу розпочне свій вересневий збір із відкритого тренування на НСК “Олімпійський” у Києві.

2 вересня опівдні підопічні Андрія Шевченка зберуться у столичному готелі “Хілтон”, який на чотири дні стане їхньою резиденцією. Про це повідомляє пресслужба УАФ.

У перший день збору головна команда країни проведе традиційне відкрите тренування на НСК “Олімпійський”, яке розпочнеться о 18.00. Перед цим о 17.15 відбудеться пресконференція головного тренера Андрія Шевченка.

Читайте також: Шевченко оголосив склад на матчі з Литвою і Нігерією

3 та 4 вересня національна команда тренуватиметься на натуральному полі НТК ім. В.Баннікова, а 5 вересня проведе заняття на штучному газоні в Ірпені. Таке тренування необхідне, оскільки відбірковий поєдинок із Литвою (7 вересня) у Вільнюсі проходитиме саме на штучному покритті.

Після тренування 5 вересня “синьо-жовті” вирушать до Вільнюса. День 6 вересня команда розпочне із традиційної ранкової прогулянки, а ввечері проведе офіційне тренування на стадіоні Литовської федерації футболу, що вміщує трохи більше 5000 глядачів. За півгодини до початку тренування (о 17.30) відбудеться предематчева пресконференція Андрія Шевченка.

Кваліфікаційний матч Євро-2020 проти збірної Литви відбудеться 7 вересня і розпочнеться о 19.00 за київським часом.

Читайте також: Стартував продаж квитків на товариський матч Україна — Нігерія

8 вересня із Вільнюса українські футболісти перемістяться до Дніпра і ввечері проведуть тренування на полях бази СК “Дніпро-1”. 10 вересня о 21.30 на цьому ж стадіоні розпочнеться товариський матч Україна — Нігерія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-