Харківське “Динамо” візьме участь у новому сезоні Української хокейної ліги

Харківське “Динамо” візьме участь у новому сезоні Української хокейної ліги

Укрінформ
Молодіжний харківський клуб “Динамо” знайшов можливість взяти участь в новому сезоні чемпіонату Української хокейної ліги — Парі-Матч.

20 серпня завершився прийом заявок від клубів, які виявили бажання взяти участь у новому сезоні УХЛ. МХК "Динамо" став шостим учасником УХЛ в сезоні-2019/20. Про це повідомляє пресслужба УХЛ.

Раніше заявки подали “Білий Барс”, “Дніпро”, “Донбас”, “Кременчук” і “Крижані Вовки”.

Генеральний директор Української хокейної ліги Сергій Варламов, коментуючи завершення заявочної кампанії для клубів, зазначив, що вперше за довгий час у двох сезонах поспіль зіграє один і той же склад команд.

“Ми дуже раді вітати МХК “Динамо” в нашому пулі учасників майбутнього сезону. Харків - важливе місто для всього українського хокею, з величезними традиціями та історією. Таким чином, нам вдалося зберегти всіх учасників минулого сезону, і вперше за довгий час в двох сезонах поспіль зіграє один і той же склад команд”, - сказав Варламов.

Читайте також: Хокей: “Крижані Вовки” розпочали навчально-тренувальний збір у Броварах

Нагадаємо, 23 серпня відбудеться товариський матч між “Крижаними Вовками” і представником Аматорської хокейної ліги “Київські Лаври”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-