Стали відомі фінансові умови участі українців у ЧС-2019 з бігу на 50 км

Стали відомі фінансові умови участі українців у ЧС-2019 з бігу на 50 км

Укрінформ
Стали відомі фінансові умови участі українських атлетів у чемпіонаті світу з бігу на 50 км, який відбудеться 1 вересня в Брашові (Румунія).

Згідно з рішенням Виконавчого комітету ФЛАУ, збірну України на ЧС-2019 з бігу на 50 км представлятимуть максимум 12 атлетів (6 чоловіків та 6 жінок). Про це повідомляє пресслужба ФЛАУ.

Згідно з критеріями відбору, ФЛАУ оплачує проїзд та добові в дорозі переможцям відбіркового старту, яким був чемпіонат України серед любителів з бігу на 100 км та 50 км (Київ, 30 червня). Участь інших атлетів - за власний кошт.

Організатори чемпіонату світу беруть на себе витрати по проживанню та харчуванню 2 чоловіків та 2 жінок з кожної команди впродовж трьох діб. Також ці змагання передбачають отримання міжнародного гранту, як компенсацію учасникам за проїзд.

Читайте також: У Києві розпочалися тренування перед чемпіонатом Європи та Африки з вейкбордингу

Попередня сума – по 160 євро на чоловічу та жіночу команди. Офіційно точну суму організатори оголосять в переддень чемпіонату світу під час технічної наради. Ці кошти будуть перераховані пізніше на розрахунковий рахунок ФЛАУ. Після отримання вони будуть порівну розподілені між всіма членами делегації, окрім чемпіонів України, оскільки їм проїзд повністю забезпечує ФЛАУ.

Фото: NewsBV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-