«Дніпро-1» презентував новачків

«Дніпро-1» презентував новачків

Фото
Укрінформ
Головний тренер команди Дмитро Михайленко задоволений підсиленням у міжсезоння.

Новачок УПЛ «Дніпро-1» презентував новачків команди. Представлення відбулося на «Дніпро-Арені». Про це повідомляє Укрінформ.

«Дніпро-1» презентував новачків / Фото: Микола М'якшиков. Укрінформ

У це міжсезоння «Дніпро-1» підписав сімох новачків. Команда Дмитра Михайленка взяла в оренду гравців «Динамо» - півзахисника Сергія Булецу і нападника Владислава Супрягу. Також новачок УПЛ підписав захисника Папа Гуйє, хавбека Олександра Кобахідзе, півзахисника Юрія Вакулка, форварда «Оболоні-Бровар» Араміса Кузіна і нападника «Хатайспора» Дмитра Коркішка.

Головний тренер «Дніпро-1» Дмитро Михайленко задоволений комплектацією команди: «Щодо підсилення, то зараз комплектація завершена. Ми підписали тих футболістів, яких прагнули у себе бачити, і саме на ті позиції, які хотіли підсилити».

Читайте також: Черговим новачком «Дніпра-1» став Папа Гуйє

Також Михайленко розповів про завдання команди на сезон 2019/20: «Важливо взагалі спробувати на смак елітний дивізіон і там не загубитися. Ми очікуємо зростання рівня команди впродовж самого сезону, і матч за матчем набиратися досвіду Прем’єр-ліги. Нам треба прогресувати якнайшвидше. Для цього у нас є талановита молодь і велике бажання».

В першому турі УПЛ «Дніпро-1» зіграє проти «Олімпіка». Матч відбудеться 31 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-