Наставник футболістів

Наставник футболістів "Олександрії": Не скажу, що команда повністю укомплектована

Укрінформ
У середині вересня бронзові призери чемпіонату України футболісти "Олександрії" стартують у груповому раунді Ліги Європи УЄФА.

У четвер, 25 липня, під час прес-конференції в Олександрії головний тренер клубу з міста обласного значення на Кіровоградщині Владими Шаран розповів про підготовку команди до нового сезону, повідомляє офіційний сайт ФК "Олександрія".

Читайте також: "Зоря" починає євросезон сьогодні, інші чотири українські клуби - у серпні та вересні

"Час дуже швидко летить. Ще зовсім недавно ми раділи бронзовим нагордам чемпіонату. Це був величезний успіх нашої команди і всього футбольного клубу. Команду залишили багато гравців, з'явилися новачки. Не можу сказати, що я сьогодні повністю задоволений комплектацією команди. ми маємо одну не закриту позицію -  центрального захисника. Вдячний керівництву клубу за можливість провести два навчально-тренувальні збори, в Голландії та Болгарії. Збори пройшли в чудових умовах. Упевненості нашим гравцям додали перемоги у товариських матчах з такими командами, як "АЗ Алкмаар", "Андерлехт" та "Стандард". У кращій гри, зі "Стандардом", хлопці показали по-справжньому хороший футбол", - зазначив Шаран.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-