В Україні вперше відбувся чемпіонат Світової серії з вейксерфінгу

В Україні вперше відбувся чемпіонат Світової серії з вейксерфінгу

Відео
Укрінформ
У Києві в акваторії Десенки вперше в Україні відбувся чемпіонат Світової серії з вейксерфінгу.

Чотири дні найкращі райдери США та Європи тренувалися в спокійній акваторії Десенки. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

“Київ завойовує позиції однієї з найспортивніших столиць Європи. Цими вихідними, наприклад, вперше в Україні відбувся чемпіонат Світової серії з вейксерфінгу. Чотири дні найкращі райдери США та Європи тренувались у спокійній акваторії Десенки, після чого змагалися за першість в World Series of Wakesurfing у київському Екстрим-парку. Я ж підбив ще одного світового чемпіона, хай і в іншому виді спорту (Володимира Кличка) спробувати серф за катером. А від учасників змагань почув цікаву тезу: Київ — серф-сіті. Вважаю, чудове звання", - цитує Віталія Кличка Klitschko-brothers.com.

На відео Володимир Кличко займається серфінгом у київському Екстрім-парку:

Як повідомляє openkyiv.info, перший в Україні вейксерф-фестиваль включав у себе чотири дні тренувань з професійними райдерамі з Європи і США, в тому числі зі спеціальним гостем Шоном Слівом Сільвейрою - №1 у світовому рейтингу CWSA. Кемп завершився дводенними золотими змаганнями World Series of Wakesurfing (15-16 червня).

Читайте також: Змагання з брейкдансу можуть увійти до програми Олімпіади 2024 року

Нагадаємо, організатори літніх Олімпійських Ігор 2024 року запропонували МОК додати серфінг до програми Олімпіади-2024 у Парижі (Франція), а також брейкданс, спортивне скелелазіння та скейтбординг. 

Фото: openkyiv.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-