З Люксембургом буде важче, ніж з сербами – Шевченко

З Люксембургом буде важче, ніж з сербами – Шевченко

Укрінформ
Степаненко готується до гри, Бесєдін – ні.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку команди до матчу відбірного турніру на Євро-2020 проти Люксембургу. Про це повідомляє Sport Arena.

«По відновленню: процес проходить спокійно, хлопці відновлюються. Після сьогоднішнього тренування будемо розуміти приблизний стан гравців.

По заявці приймемо рішення сьогодні. В принципі всі готуються до цієї гри. Є незначні проблеми у Бесєдіна і Бутка, сьогодні вони тренуватися не будуть, але по них прийматимемо рішення ввечері.

Непроста перемога над Люксембургом підтвердила, що ця команда заслуговує на повагу. Ця команда зробила великі кроки за останні кілька років. Вона завдала неприємностей всім, і нам також. Гравці знають цю команду добре, вони мотивовані. Ми граємо вдома, тому нам дуже важлива перемога. Знаємо, що ця гра може бути набагато важче, ніж з сербами. Ця команда організована, знає свої сильні сторони, вони вміють добре оборонятися і класно виходять в контратаки.

Читайте також: Ідеї Шевченка - перемоги збірної

Забувати матч зі Сербією не потрібно, але хлопці мають перебудуватися. Нас чекає дуже складна гра, і я думаю, що вони вже перебудувалися. Яка може бути мотивація для них, як не вихід на чемпіонат Європи? Ця гра дуже важлива для турнірної таблиці і для того, аби залишити гарне враження тут, у Львові. Ще раз: простого матчу не буде, буде дуже складна гра. Незалежно від того, якою буде рахунок по грі, нам важливо виграти. Завтра буде важлива тільки перемога.

З Тарасом Степаненком все нормально, він тренується сьогодні і буде готуватися до гри. Будемо грати за весь український футбол. Мораес - гравець національної команди, на жаль, він травмований і не братиме участі в цій грі. Для нас це принциповий матч. Тому, перш за все, будемо грати за нашу країну», - розповів Андрій Шевченко.

Нагадаємо, збірна України зіграє проти Люксембургу завтра, 10 червня. Поєдинок відбудеться у Львові і почнеться о 21:45. Команда Андрія Шевченка продовжує очолювати групу B, випереджаючи Люксембург на три очки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-