Неймовірно, ми півфіналісти Мундіалю

Неймовірно, ми півфіналісти Мундіалю

Аналітика
Укрінформ
Юнацька збірна України U-20 з футболу в історичному чвертьфіналі ЧС обіграла Колумбію.

Зіркова команда Петракова

Команда Олександра Петракова поступово та впевнено змітає конкурентів зі свого шляху. США, Нігерія, Панама, Катар та навіть Колумбія, всі ці доволі сильні команди не змогли встояти перед жагою до перемоги «синьо-жовтих». Все це, насамперед,  заслуга вдало підібраної тактики головного тренера та хорошої реалізації моментів футболістами.

У команди Олександра Петракова контратакуючий стиль гри, добре організована гра в захисті, де безпрограшно  діє зв`язка Попов - Бондар, швидкий перехід з оборони в атаку та велика самовіддача футболістів. Все це в сумі допомогло нашим «синьо-жовтим» дійти до півфіналу.

Також варто не забувати про добре підібраний склад гравців. Саме завдяки їх індивідуальним якостям  команда отримує гарний результат. Лідерами «молодіжки» збірної є Денис Попов, Данило Сікан та Сергій Булеца. Денис Попов, який грає на позиціє правого центрального захисника, автор трьох голів на ЧС U-20 та 2-х гольових передач. Денис часто виграє єдиноборства та демонструє лідерство у повітряних дуелях, це швидкісний та технічний футболіст.

Денис Попов
Денис Попов

Також важливу роль бомбардира виконує нападник збірної Данило Сікан, який відзначився  голами у матчах з Нігерією та Колумбією, а також оформив дубль  у грі з збірною Панами. Півзахисник збірної Сергій Булеца – головна фігура у півзахисті. В його активі номінація «кращий гравець» матчу проти Панами, а також один гол у ворота США та дві гольові передачі.

Читайте також: Україна зосереджена на перемозі на чемпіонаті світу – Сікан

Історичний вихід до півфіналу ЧС-2019

Ще раз нагадаємо, чвертьфінал Україна - Колумбія закінчився із рахунком 1:0, єдиний гол у цьому протистоянні на 11-тій хвилині забив Данило Сікан, скориставшись помилкою воротаря. Куеста на власній половині поля довго возився із прийом довгої передачі назад, в цей час голкіпер збірної Колумбії чомусь вирішив вийти на перехоплення – як наслідок, Данило налетів на захисника, відібрав м`яч та вкотив його у порожні ворота.

Данило Сікан
Данило Сікан

Загалом матч пройшов цікаво та у притаманному для колумбійців «бойовому» стилі, вони часто порушували правила і вже в першому таймі отримали від арбітра 4 «гірчичника» . А на 82-ій хвилині внаслідок брудного фолу від Йохана Карбонеро залишились грати в меншості.

У півфіналі ЧС 2019 U-20 наша молодіжна збірна зустрінеться із збірною Італії, яка обіграла Малі з рахунком 4:2. Команді Олександра Петракова буде відверто не просто, адже «синьо-жовті» мають декілька кадрових втрат.

Сергій Булеца
Сергій Булеца

Один із лідерів команди Денис Попов отримав травму у матчі проти Колумбії, у нього розтягнення м`язів гомілкостопу, і він ймовірно не зіграє в півфіналі. Також не гратимуть Георгій Цитаїшвілі , у якого перебір жовтих карток, та голкіпер Андрій Лунін. Його ще перед матчем з колумбійцями викликали до розташування національної збірної.

Кшишинська  Дарина, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-