Збірна Люксембургу з проблемами летіла до Львова

Збірна Люксембургу з проблемами летіла до Львова

Укрінформ
Футболісти відмовлялись сідати в літак через підозрілий запах на борту.

Збірна Люксембургу сьогодні прилетіла до Львова на матч відбору до Євро-2020 проти України, проте їх переліт супроводжувався проблемами. Про це повідомляє Zbirna.com.

Гравці люксембуржской збірної летіли на заброньованому літаку Fokker-100 румунської авіакомпанії Carpatair, на борту якого відчули запах гару і диму на шляху до Вільнюса на гру проти Литви (1: 1).

Після не надто спокійного польоту футболісти поскаржилися президенту Федерації футболу Люксембургу Полу Філіпу, щоб той замінив літак.

Однак для перельоту з Вільнюса до Львова гравцям надали той же літак, через що ті спершу відмовлялися йти на посадку, але після запевнень про безпеку повітряного судна футболісти Люксембургу все ж полетів до Львова на тому ж Fokker-100. Повідомляється, що спочатку у літака були проблеми з вентиляцією.

Читайте також: Ідеї Шевченка - перемоги збірної

Літак успішно приземлився у Львові, хоч в салоні під час польоту і була напружена атмосфера.

Нагадаємо, напередодні Україна розгромила Сербію з рахунком 5:0. Команда Андрія Шевченка продовжує очолювати групу B відбору на Євро-2020, випереджаючи Люксембург на три очки.

Проти Люксембургу українська збірна зіграє в понеділок, 10 червня. Поєдинок відбудеться у Львові, початок зустрічі о 21:45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-