Шевченко: переломними стали перші голи у ворота сербів

Шевченко: переломними стали перші голи у ворота сербів

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко прокоментував дії національної команди, яка у Львові завдала нищівної поразки збірної Сербії (5:0) у відбірковому матчі чемпіонату Європи-2020.

"Переповнюють емоції - і всі вони тільки позитивні. Велика-велика подяка всім нашим уболівальникам за неповторну атмосферу, яку вони створили на стадіоні. Що відчував, коли трибуни скандували "Шева! Шева!" в кінці матчу? Було дуже приємно. Це найкращі компліменти, які може отримати як гравець, так і тренер", - цитує Шевченка прес-служба Федерації футболу України.

Наставник "синьо-жовтих" особливо відзначив важливу роль підготовки до поєдинку з сербами. "Ми дуже добре підготувалися. Навіть коли серби змінили схему, ставши грати в три захисники, ми вчасно перебудувалися. Хлопці знали, де будуть вільні зони. Переломним став момент, коли ми реалізували дві перші гольові нагоди. Серби відкрили зони, і в цьому була наша перевага. Дуже важливу роль зіграла підготовка до цього матчу. Ми не так просто організували розширений і більш тривалий збір, адже розуміли, що вирішальне значення матиме фізична підготовка. Тому було важливо почати підготовку якомога раніше, особливо тим футболістам, які давно закінчили національні чемпіонати. Взяти, приміром, Женю Коноплянку, який провів сьогодні чудовий матч: він залишив сім'ю, приїхав в розташування національної команди раніше і в підсумку прекрасно підготувався", - підкреслив Шевченко.

10 червня збірна України гратиме з командою Люксембургу. "Сьогодні ми віддали дуже багато сил, а вже завтра починається підготовка до Люксембургу. Будемо відновлювати футболістів. А ті, хто сьогодні не грав, зараз тренуються на стадіоні. Ейфорія? Я не вірю в ейфорію. Я вірю в роботу і в правильне ставлення до неї. Хлопцям я сказав, що вони провели прекрасний матч, але його вже треба забувати", - підсумував головний тренер національної збірної України.

Читайте також: Україна розгромила Сербію у відборі на футбольне Євро-2020

Як повідомляв Укрінформ, збірна України з футболу провела третій поєдинок у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2020, в якому на "Арені Львів" здобула упевнену перемогу над командою Сербії - 5:0. Віктор Циганков у першому таймі зробив дубль протягом трьох хвилин (26, 28), Євген Коноплянка забив третій м'яч відразу після перерви (46), Роман Яремчук (59) і Коноплянка (75) довершили розгром сербів у Львові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-