Австралійська тенісистка Барті вийшла у фінал Ролан Гаррос

Австралійська тенісистка Барті вийшла у фінал Ролан Гаррос

Відео
Укрінформ
Австралійська тенісистка Ешлі Барті побореться за свій перший титул на турнірах Grand Slam.

Поєдинок Ешлі Барті (Австралія, 8) - Аманда Анісімова (США) 1/2 фіналу Відкритого чемпіонату Франції (Ролан Гаррос) закінчився перемогою австралійки з рахунком 6:7 (4), 6:3, 6:3. Про це повідомляє БТУ.

Барті в стартовому сеті вела з рахунком 5:0, але не змогла реалізувати 2 сетболи в наступному геймі і не зуміла скористатися перевагою на тай-брейку при 4:2. В другому сеті вона поступалася вже 0:3, однак не дала суперниці наблизитися до перемоги і виграла 6 геймів поспіль. У вирішальному сеті Барті двічі взяла подачу американки і один раз програла свою, що дозволило їй повести 5:2. У наступному геймі тенісистка упустила 3 матчболи на подачі суперниці, а потім їй знадобилося ще три спроби, щоб оформити перемогу.

Відео фінального розіграшу:

Суперницею Ешлі Барті у вирішальному матчі турніру Ролан Гаррос (Grand Slam) у Парижі з призовим фондом 21 млн 330 тис. 500 євро стане Маркета Вондроушова з Чехії, яка обіграла британку Йоханну Конту.

Читайте також: Медведєв у парі з Ферреро вийшов у фінал “Турніру легенд” на Ролан Гаррос у Парижі

Зазначимо, що Ешлі Барті стала першою представницею Австралії за останні дев'ять років, яка зіграє у вирішальному матчі Ролан Гаррос. До неї 2010 року Саманта Стосур зазнала поразки в титульному матчі від італійки Франчески Скьявоне. У вересні 2011 року Стосур виграла титул на Відкритому чемпіонаті США і це був останній фінал "Мейджора", в якому брала участь австралійка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-