Українські баскетболісти вийшли до 1/4 фіналу відбору до Челенджера FIBA 3x3

Українські баскетболісти вийшли до 1/4 фіналу відбору до Челенджера FIBA 3x3

Укрінформ
Чоловічій збірній України з баскетболу 3х3 лишився один крок до Челенджера FIBA.

Національна чоловіча збірна України з баскетболу успішно провела перший ігровий день пре-Челенджера в місті Лімассол (Кіпр), на якому розігруються чотири місця у Челенджері FIBA 3x3. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Вчора, 6 червня, українці розгромили сербський "Белград" (22:9) та здолали іспанську "Барселону" (11:8) на груповому етапі турніру. З іспанською командою довелося зустрітися ще раз на стадії 1/8 фіналу. Поєдинок закінчився впевненою перемогою України з рахунком 21:14.

Сьогодні збірна України зіграє в 1/4 фіналу проти словенського "Domzale". Матч розпочнеться о 16.40 за київським часом. Перемога гарантує українським баскетболістам вихід до основної сітки престижного турніру OPAP Limassol Challenger.

Читайте також: Збірна України U-18 поступилася Аргентині в 1/4 фіналу ЧС-2019 з баскетболу 3х3

Нагадаємо, чоловіча національна збірна України в рамках підготовки до чемпіонату світу наразі бере участь у кваліфікаційному турнірі з баскетболу 3х3, який 6-7 червня проходить в місті Лімассол (Кіпр). Н цій стадії турніру розігруються чотири місця у Челенджері FIBA 3x3 (8-9 червня). Переможець Limassol Challenger отримує путівку на турнір серії Мастерс у Празі. 

До складу збірної України увійшли троє гравців "Дніпра", що непередодні повернулися з Китаю, - Станіслав Тимофеєнко, Максим Закурдаєв та Олександр Сізов. Четвертим гравцем у заявці став Антон Давидюк. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-