Збірна України завоювала перше місце на Кубку світу з козацького двобою

Збірна України завоювала перше місце на Кубку світу з козацького двобою

Відео
Укрінформ
Збірна України завоювала перше загальнокомандне місце на Кубку світу з Козацького двобою, який проходив в Аккерманській фортеці Білгород-Дністровська.

Збірна України на Кубку світу з козацького двобою, який проходив 31 травня - 2 червня, завоювала перше загальнокомандне місце. Про це повідомляє “Мост”.

Друге місце посіла збірна Турції, третє розділили між собою збірні Італії та Туркменістану.

Видовищне спортивне свято проходило у 3-х октагонах в захоплюючій боротьбі, як зовсім юних 7-9-річних спортсменів, так і титулованих 25-30-річних професійних бійців ММА та досвідчених ветеранів різних видів єдиноборств. Спортсмени Херсонської області в складі збірної команди України продемонстрували відвагу та волю до перемоги, виборовши 33 медалі, серед яких 15 золотих.

Відео з місця події:

Чемпіонами та призерами Кубка світу з козацького двобою у своїх вікових та вагових категоріях стали: Кириченко Іван, Максимова Дар'я, Дереш Михайло, Дутка Вадим, Клімашевські Нана та Ринат, Маліновський Іван, Молодченко Тимофій, Морозік Ярослав, Позняков Артем, Стасенко Артем, Солодовніченко Максим, Малига Ольга, Фєдчун Нікіта, Шульц Ніколь. 

Читайте також: У Києві відбувся турнір зі змішаних єдиноборств Fight King`s

Усього в змаганнях у 7 розділах контактів, від легкого до повного, та показу техніки взяли участь понад 550 спортсменів із 15 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-