Збірна України з футболу розпочинає підготовку до матчів відбору Євро-2020

Збірна України з футболу розпочинає підготовку до матчів відбору Євро-2020

Укрінформ
Футболісти національної збірної України у суботу, 1 червня, прибули до харківського готелю Superior Golf & Spa Resort.

Про це повідомив прес-секретар "синьо-жовтих" Олександр Гливинський на офіційному сайті Федерації футболу України.

"Головна команда країни зібралася в повному складі - з'їхалися всі викликані на збір виконавці. 17 футболістів прибули до готелю Superior Golf & Spa Resort опівдні. На них уже чекав персонал збірної, лікарі та масажисти. Теплі обійми та жвавий обмін запитаннями не залишили сумнівів у тому, що хлопці раді бачити один одного. Головний тренер Андрій Шевченко та його помічники також підійшли до рецепції: кілька приємних настанов і мотивуючих слів збірники отримали вже на порозі їхньої тимчасової домівки", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні ввечері всі кандидати на участь у двох відбіркових матчах чемпіонату Європи-2020 вийдуть на поле стадіону "Сонячний" доводити правомірність своїх претензій на місце у стартовому складі.

Читайте також: В Україні стартував перший в історії чемпіонат Європи серед учасників бойових дій

Нагадаємо, 7 та 10 червня збірна України зіграє у Львові кваліфікаційні поєдинки Євро-2020 проти футболістів Сербії та Люксембургу.

Турнірне становище у відбірковій групі В: Україна - 4 очки (після 2-х ігор), Люксембург - 3 (2), Португалія - 2 (2), Сербія - 1 (1), Литва - 0 (0).

Фото Павла Кубанова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-