Футболісти збірної України U-21 налаштовані виграти турнір Лобановського

Футболісти збірної України U-21 налаштовані виграти турнір Лобановського

Відео
Укрінформ
Гравці молодіжної збірної України (U-21) з футболу ставлять перед собою мету виграти турнір пам’яті Валерія Лобановського, який стартує 3 червня.

Захисник луганського футбольного клубу “Зоря” і молодіжної збірної України Євген Чеберко, зокрема, зазначив, що команда намагатиметься порадувати вболівальників на “Олімпійському”.

“Я вже грав на турнірі Лобановського два роки тому. Тоді ми посіли друге місце. Приємно брати участь у таких змаганнях. Ми проводили матчі на стадіоні імені Лобановського, там також у нас була гарна підтримка. Ставимо мету перемогти в турнірі, адже ми граємо вдома. Хочемо показати гарну гру, порадувати вболівальників й у майбутньому дістатися рівня національної збірної”, - цитує Чеберенко прес-служба Української асоціації футболу.

Читайте також: Став відомий склад збірної U-21 з футболу на турнір пам’яті Лобановського

Нагадаємо, 16-й за ліком Меморіал Валерія Лобановського відбудеться 3 — 5 червня. Цього разу в турнірі візьмуть участь молодіжні збірні України, Кіпру, Болгарії та Ізраїлю. Матчі за участю молодіжної збірної України з футболу на турнірі пам’яті Валерія Лобановського пройдуть на стадіоні НСК “Олімпійський” в Києві.

Відеоанонс турніру:

Розклад змагань. 
Півфінали.
Ізраїль (U-21) — Болгарія (U-21). 3 червня. Київ. НТК ім. В. Баннікова. 15.00.
Україна (U-21) — Кіпр (U-21). 3 червня. Київ. НСК “Олімпійський”. 18.00.
Фінал або матч за 3-є місце. 5 червня. Київ. НТК ім. В. Баннікова. 15.00.
Матч за участю молодіжної збірної України (фінал/за 3-є місце). 5 червня. Київ. НСК “Олімпійський”. 18.00.

У складі молодіжної збірної України відбулися певні корективи. На зборі з головною командою країни травмувався півзахисник "Дніпра-1" Олександр Назаренко. Замість нього виклик до "молодіжки" отримав Михайло Мудрик ("Арсенал-Київ"). Із тих підопічних Руслана Ротаня, хто працював із національною командою, до Ірпіня приїдуть Олег Білик, Богдан Мілованов, Орест Лебеденко, Артем Козак та Олег Кожушко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-