ФІБА проінспектувала Запоріжжя на готовність проведення жіночого Євробаскету-2021

ФІБА проінспектувала Запоріжжя на готовність проведення жіночого Євробаскету-2021

Відео
Укрінформ
Запоріжжя відвідала інспекція Міжнародної федерації баскетболу (ФІБА).

Головна мета візиту інспекторів ФІБА до Запоріжжя – перевірити готовність міста приймати матчі жіночого Євробаскету-2021. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

В палаці спорту “Юність” проходять баскетбольні поєдинки найвищого рівня. Окрім поєдинків Суперліги Парі-Матч там також грала в кваліфікації чемпіонату світу національна збірна України. Саме наявність такого спортивного комплексу дозволила Запоріжжю подати заявку на прийняття матчів групового турніру чемпіонату Європи з баскетболу серед жіночих збірних.

У випадку перемоги української заявки у Запоріжжі гратимуть дві групи чемпіонату Європи, у тому числі й збірна України. Ще дві групи гратимуть у Швеції. Наступні матчі на шляху до фіналу проходитимуть у Києві.

Міський голова Володимир Буряк запевнив представників ФІБА, що міська влада зацікавлена у проведенні такого турніру у місті й готова всебічно сприяти у вирішенні можливих питань проведення змагань.

Читайте також: ФІБА підтвердила заявку України на проведення жіночого Євробаскета 2021 року

Відеосюжет телеканалу TV5:

Представники ФІБА залишилися задоволені результатами зустрічі.

“Хотіли б подякувати за те, що місто нас прийняло. Приємно бачити, що міська влада зацікавлена у розвитку спорту. Впевнений, що на момент прийняття рішення щодо визначення господаря чемпіонату Європи 2021 року з баскетболу серед жіночих команд активна позиція міської влади буде врахована. Палац спорту “Юність” також заслуговує на увагу. Його з повним правом можна назвати однією з кращих спортивних арен України, гідне місце посідає він і в Європі”, - зазначив менеджер відділу з організації змагань ФІБА-Європа Сінан Тазе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-