Олена Кудзієва очолила дівочу збірну України (WU-15) з футболу

Олена Кудзієва очолила дівочу збірну України (WU-15) з футболу

Укрінформ
Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посаду головного тренера дівочої збірної України (WU-15) обрала Олену Кудзієву з 7 претендентів.

Конкурсна комісія заслухала перспективні плани розвитку команди від семи претендентів і призначила Олену Кудзієву на посаду головного тренера дівочої збірної України WU-15. Про це повідомляє прес-служба Української асоціації футболу.

На посаду наставника наймолодшої за віковою категорією дівочої збірної з футболу претендували: Павло Перепелиця, Роман Романюк, Наталія Ігнатович, Олександр Митько, Олена Кудзієва, Володимир Єфімак та Тетяна Верезубова.

До складу конкурсної комісії увійшли: президент Всеукраїнської асоціації жіночого футболу Валерій Лунченко, перший віце-президент УАФ Олег Протасов, перший віце-президент Всеукраїнської асоціації жіночого футболу Юрій Титаренко та начальник відділу жіночого футболу УАФ Іван Шепеленко.

Читайте також: Дівоча збірна України з футболу програла всі матчі на турнірі розвитку УЄФА

Олена Кудзієва очолює жіночу футбольну команду “Злагода-Дніпро-1” (Дніпро) — учасника чемпіонату України з футболу у вищій лізі.

Фото: womensfootball.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-