Футболісти збірної України U-20 гратимуть із Нігерією у синій формі

Футболісти збірної України U-20 гратимуть із Нігерією у синій формі

Відео
Укрінформ
Футболісти збірної України (U-20) свій заключний матч на груповому етапі ЧС-2019 проведуть у синьому комплекті форми.

Відповідне рішення було прийнято на передматчевій організаційній нараді представників команд та ФІФА. Про це повідомляє прес-служба Української асоціації футболу.

На сьогоднішній поєдинок зі збірною Нігерії U-20 українські футболісти вийдуть на стадіон Belsko-Biala у Польщі в синьому комплекті форми, їх суперники — у зелено-білому.

Після наради команда провела передігрове тренування, в якому взяли участь усі футболісти. Поле спортивного комплексу “Рекорд” було вологим, адже дощова погода так і тримається в Бельсько-Бялі. 

Відео тренування:

Нагадаємо, заключний матч групового етапу ЧС-2019 (U-20) між збірними України та Нігерії відбудеться 30 травня і розпочнеться о 21.30. Наживо його покаже телеканал “UA:Перший”. Арбітр матчу — Фернандо Рапалліні (Аргентина).

Читайте також: Збірна України стала одноосібним лідером на юнацькому чемпіонаті світу з футболу

Юнацька збірна України з футболу (гравці віком до 20-ти років) вийшла в одноосібні лідери у групі D чемпіонату світу-2019, який проходить в Польщі. У своєму другому матчі на світовій першості "синьо-жовті" обіграли своїх однолітків з Катару з рахунком 1:0, а на старті ЧС-2019 (U20) - команду США (2:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-