Де дивитися матчі заключного туру футбольної Прем'єр-ліги України

Де дивитися матчі заключного туру футбольної Прем'єр-ліги України

Укрінформ
Заключний в сезоні, 32-й тур чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги відкрили в середу, 29 травня, матчі групи на вибування, в яких визначився невдаха національної першості, а також два клуби, які зіграють з командами Першої ліги за право виступати у Прем'єр-лізі в наступному сезоні.

ФК "Арсенал-Київ" на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського з рахунком 2:3 поступився львівським "Карпатам", одеський "Чорноморець" розгромив чернігівську "Десну" - 3:0, а полтавська "Ворскла" не втримала перевагу у два м’ячі, зігравши внічию з донецьким "Олімпіком" - 2:2, повідомляє Укрінформ.

“Арсенал-Київ”, який у підсумку фінішував останнім у турнірній таблиці, у наступному сезоні поступиться місцем у Прем’єр-лізі переможцю Першої ліги “Дніпру-1”.

У перехідних матчах за право грати у Прем’єр-лізі 4 та 8 червня “Карпати” зустрінуться з третьою командою Першої ліги луцькою “Волинню”, а “Чорноморець” зійдеться з “Колосом” (Ковалівка), який посів друге місце у Першій лізі.

Завершиться 32-й тур у четвер, 30 травня. "Маріуполь" зіграє з луганською "Зорею" (гру о 17.00 покаже телеканал "Футбол 1"), "Олександрія" зійдеться з київським "Динамо" (19.30; "Футбол 2"), а ФК "Львів" протистоятиме чемпіону країни донецькому "Шахтарю" (19.30; "Футбол 1").

Результати матчів туру:

“Арсенал-Київ” - “Карпати” (Львів) - 2:3
голи: Олексвандр Ковпак (4-та хвилина), Артур Авагімян (90+2) - Андрій Нестеров (18), Сергій М’якушко (20, з пенальті), Денис Мірошниченко (45+2);

“Чорноморець” (Одеса) - “Десна” (Чернігів) - 3:0
голи: Володимир Танчик (63), Арні Вільхамссон (72, з пенальі, 86);

“Ворскла” (Полтава) - “Олімпік” (Донецьк) - 2:2
голи: В’ячеслав Шарпар (5), Денис Васін (44, з пенальті) - Максим Дехтярьов (76, 83).

Турнірне становище:

перша шістка (після 31-го туру) - "Шахтар" - 80 очок, "Динамо" - 69, "Олександрія" - 49, "Зоря" - 43, "Маріуполь" - 40, "Львів" - 34;
друга шістка (після 32-х турів) - "Ворскла" - 42, "Десна" - 41, "Олімпік" - 34, "Карпати" - 33, "Чорноморець" - 31, "Арсенал-Київ" - 26.

Нагадаємо, "Шахтар" достроково став чемпіоном України. Київське "Динамо" третій сезон поспіль стало срібним призером. "Олександрія" вперше в історії клубу виграла "бронзу" Прем'єр-ліги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-