Суд повернув державі Одеський стадіон Управління спорту Міноборони

Суд повернув державі Одеський стадіон Управління спорту Міноборони

Укрінформ
Господарський суд Одеської області ухвалив рішення - задовольнити позов Військової прокуратури й повернути у власність держави в особі Міноборони України протиправно відчужений цілісний майновий комплекс 9-го спортивного клубу Управління спорту оборонного відомства.

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України.

"Військова прокуратура забезпечила реальне виконання рішення Господарського суду Одеської області за позовом прокурора до ПП "Інвестиційна компанія "Юг-Інвест" в інтересах держави нерухомого майна військового містечка в Одесі, на фондах якого дислокований 9 спортивний клуб Управління спорту Міністерства оборони України", - зазначили в прокуратурі.

Державним реєстратором внесено відомості до реєстру про право власності на вказаний об’єкт нерухомого майна за державою, а військовою установою взято майно на бухгалтерський облік.

У Військовій прокуратурі нагадали, що йдеться про незаконно відчужений компанією "Юг-Інвест" цілісний майновий комплекс будівель та споруд спортивного призначення вартістю понад 9 мільйонів гривень, судові спори навколо якого тривали багато років.

Читайте також: Футбольна збірна мерів України відсвяткувала перемогу в Польщі

До складу нерухомого майна спорткомплексу, зокрема, належать: стадіон, плавальні басейни та інші споруди загальною площею 5 тисяч 938 кв. метрів, розташовані на земельній ділянці площею 3,5 гектра в історичному центрі Одеси.

Відтепер спортивний комплекс Міноборони використовуватиметься за призначенням − для проведення заходів фізичної підготовки і спорту серед військовослужбовців, в тому числі учасників ООС, та формування здорового способу життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-