Баскетбол: жіноча збірна України U-16 розпочинає підготовку до чемпіонату Європи

Баскетбол: жіноча збірна України U-16 розпочинає підготовку до чемпіонату Європи

Укрінформ
Кадетська жіноча збірна України з баскетболу (гравці не старше 16 років) розпочинає підготовку до чемпіонату Європи, який відбудеться в серпні в Софії (Болгарія).

У рамках підготовки до чемпіонату Європи кадетська жіноча збірна України (U-16) проведе два контрольних матчі з кадетською збірною Білорусі. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Спаринги відбудуться в Мінську 28 і 30 травня.

До складу жіночої збірної України U-16 увійшли 15 баскетболісток: Євгенія Путра, Віра Грималюк, Дар’я Кононученко, Тетяна Ткаченко, Каріна Панчук, Христина Кулеша, Альбіна Петленко, Олександра Семенчук, Яна Катеринчик, Катерина Ящук, Анастасія Артюх, Валерія Казанцева, Олександра Іванова, Вікторія Єфімова, Крістіна Узельман.

Читайте також: Жіноча збірна України посідає 5 місце в рейтингу сили FIBA перед ЧЄ-2019

Після ігрової сесії у Мінську підопічні Ірини Нагорної продовжать підготовку у київській Пущі Водиці. Тренувальні збори триватимуть з 31 травня по 7 червня.

Чемпіонат Європи U-16 (жінки) відбудеться у Софії (Болгарія) з 15 по 24 серпня. Суперниками українок на груповій стадії будуть збірні Люксембургу, Нідерландів, Болгарії та Македонії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-