Футбол: сьогодні юнацька збірна України стартує на ЧС-2019

Футбол: сьогодні юнацька збірна України стартує на ЧС-2019

Укрінформ
24 травня в першому поєдинку групового етапу ЧС-2019 (U-20) з футболу підопічні Олександра Петракова зустрінуться з однолітками зі США.

Футбольний поєдинок відбудеться у місті Бельсько-Бяла (Польща) і розпочнеться о 21.30. Наживо його покаже телеканал "UA:Перший”. Про це повідомляє прес-служба УАФ.

На початку тижня підопічні Олександра Петракова прибули до Польщі й за останні чотири дні провели декілька тренувань.

Передігровий день для футболістів збірної України U-20 розпочався з пошуків організаторами футбольного поля для тренування команди, оскільки дощ, що зарядив напередодні, майже не вщухав. Завдяки домовленості з командою Португалії, яка погодилася перенести час початку тренувальної сесії, “синьо-жовті” завітали до Ліготи. Команда працювала над різноманітними ігровими ситуаціями.

Нагадаємо, чемпіонат світу з футболу серед гравців не старших 1999 року народження проходитиме в шести містах Польщі 23 травня - 15 червня. 24 команди з шести конфедерацій розподілені на шість квартетів. Збірна України потрапила до групи D, де її суперниками стали збірні США, Катару та Нігерії.
Читайте також: Вихід збірної України U-20 на ЧС-2019 вже є успіхом - Петраков

27 травня в рамках групового етапу українська збірна зіграє проти Катару, а 30 травня - проти Нігерії. До плей-офф потраплять по дві кращі команди кожного квартету та чотири з шести кращих збірних серед тих, що посядуть треті місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-